Om Myttje Återbruk

Myttje Återbruk

Jag som startade Myttje Återbruk heter Ida, jag är en ganska rastlös själ som gillar att pyssla och förändra möbler och grejer så de passar in i hemmet och livet. Har alltid haft en kärlek till gamla möbler med dess charm och kvalitét.                             

En möbel som kan följa dej genom hela livet som man kan förändra med färg så den passar in i genom livets alla faser, hur fint är inte det?

För några år sedan gick vi igenom en jobbig period och i den så hittade jag målningen som blev rena terapin för mig och har förändrat mitt liv. Nu känner jag att jag vill dela med mig av målandets fantastiska värld! 

Fastnade för Chalk paint från Annie Sloan och resan in i den världen vill jag visa er, där är metoderna oändliga och man verkligen kan utmana sin kreativitet hur mycket man vill om man vill.

På Myttje Återbruk säljs möbler, inredning, färg och så tar jag emot målningsuppdrag där man lämnar in sin möbel och så målar jag efter ert önskemål. 

Kom gärna in och inspireras och köp din miljövänliga färg för alla projekt hos mig. Eller låt mig förvandla en möbel du älskar men som kanske inte passar in i ditt hem, kom in så löser vi det, efter just ditt önskemål.